Over ons

De heerlijke natuur

"Wie naar buiten kijkt die zoekt, wie naar binnen kijkt die vindt."

 

Hoe het allemaal begon ...

 

In 1996 trouwde ik mijn man, Steven Leys. We bleven niet alleen. 10 maanden later werd ons gezin uitgebreid met onze eerste dochter, Hanne. Een broertje of zusje kon niet ontbreken. Een jaar later werd Pieter-Jan geboren. Met een tussen pauze van telkens 2 jaar volgden daarna Wouter en Marte. Ons gezin was compleet.

Na de geboorte van Pieter-Jan besloot ik om thuis te blijven om voor de kinderen te zorgen.

 

Na enkele jaren was de goesting groot om mij te gaan verdiepen in mijn grote passie, kruiden. Ik startte de opleiding Herborist aan de Europese Academie. Ik had de smaak te pakken. Er volgden nog heel wat cursussen o.a. Aromatherapie, kinesiologie, voedingsleer, radi√ęsthesie en tal van andere cursussen. Tot op heden volg ik nog steeds regelmatig cursussen en opleidingen.

 

De verhuis naar Houthulst was voor mij de kans om een natuurwinkel te beginnen.

Daarnaast begon ik ook les te geven aan de klanten van de winkel, aan de herboristen bij Syntra en voor een firma in voedingssupplementen.

 

In een kleine knusse ruimte begeleid ik mensen en geef advies i.v.m. gezonde voeding, gezonde levensstijl, voedingssupplementen, aromatherapie ...

Kwestie van je lichaam "aan de binnenkant" zo gezond mogelijk te maken.

 

Om het evenwicht tussen werk en gezin te bewaren, ben ik eind 2013 gestopt met de winkel fulltime open te houden. Op afspraak sta ik nog voor iedereen klaar.

 

 

Copyright © All Rights Reserved